От БСП признаха какво е мнението им по важна тема, която

...
От БСП признаха какво е мнението им по важна тема, която
Коментари Харесай

БСП: Против сме нидерландски самолети да пазят небето на България

От Българска социалистическа партия признаха какво е мнението им по значима тематика, която бе най-коментирана в Народното събрание.

Нашите министри са дали своят вот срещу самолетите от Нидерландия. Това сподели зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов, осведомят от пресцентъра на партията. Депутатът разяснява държавното решение за увеличаване на защитата на българското въздушно пространство, съгласно което осем бойни самолета на Нидерландия и 200 военни ще пазят небето на България.

„ Към момента всички институции и служби за сигурност в България споделят, че няма директна заплаха за България от военния спор в Украйна. Нашите министри в кабинета са дали своят вот срещу нидерландските изтребители да дойдат в България да ни охраняват, тъй като просто няма потребност от това сега ”, изясни той, написа nova.bg.

Припомняме, че предлагането за защита на въздушното ни пространство беше направено от премиера Кирил Петков. Предвижда се от 4 март до 24 юни 2022 година на територията страната да се разположат сили и средства на Военновъздушните сили на Кралство Нидерландия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР